





## **CE conferences marked in Yellow**

## Saturday 13th (to start after 2pm / Lunch will not be served)

- Greet and Meet professionals (2pm)
- New fitting technologies and market trends 2:30 pm (Dr. Edgar Davila 30 min conference)
- ➤ Irregular corneas working for you 3:00 pm (Mrs. Paula Lopez / Xcel Contacts 30 min conference)
- Mr. Niall Farnon 3:30pm (Corneal Ectasias Primary and secondary) 60 min CE Points
- > Dr. Subash Sharma 4:30pm (Low vision / 60 min conference) CE Points
- ➤ Coffe Break 5:30pm (with pastry, soft drinks, sandwiches) Sponsored by Xcel contacts.
- > Treating irregular corneas with soft lenses 6:00 pm (Dr. Edgar Davila 30 min)
- Introduction to Orthokeratology 6:30pm (Dr. Edgar Davila 30 min)
- Final Round table: Round table and discussion Panel with Dr. Davila, Mr. Niall Farnon, Dr. Subash Sharma and Mrs. Paula Lopez 7:00pm
- ➤ Visit the stands and get more information from sponsoring companies. 7:30 -8:30 pm

## > Sunday 14th

- Wet Labs and Workshops
- Meet and greet professionals 11:00 am
- Introduction to Scleral lenses Lecture 11:30 am (Dr. Edgar Davila 60 min) CE
- ii. Workshop 12:45 pm "Soft lens / Specialty Gas Perm / Scleral lenses Maximum" 4 patients Maximum (Dr. Edgar Davila CE Points provided)
- ➤ iii. Lunch Sponsored by Xcel Contacts 1:45 -2:45pm
- > iii. Paragon CRT 3:00 pm (30 min conference Dr. Edgar Davila)
- iv. Paragon Materials 3:30 pm (30 min conference Dr. Edgar Davila)
- v. Round table 4:00pm
- > vi. Visit the stands
- > vii. Diplomas and Certificates handed by Xcel contacts Signed by Dr. Sharma, Mr. Farnon and Paula Lopez.





